2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle henüz erdemli bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında vikaye katkısızlamaz ve bu nedenle elan sakıt bir fiyata sahiptir.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir cenahının celi olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda can kayıplarının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

     Yangın Bapsı insanların, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Tenha kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması olasılı yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem fethetmek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra koruma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha dobra uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Tip Odası Yangın Kapıları : Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının tarafı nöbet otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapısı camlı mümkün.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha şiddetli mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Mono blok beden mimarisı kol sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin mideinden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine ilişkilanması ile katkısızlanmaktadır.

Hatta, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik tutulmak, projenize usturuplu boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı elde etmek sinein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” Yangın kapısı istanbul fiyatı değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page